Ammatiltani ja koulutukseltani olen Naprapaatti (DN. Doctor of Naprapathy). Naprapaatti on 4-vuotisen korkeakoulututkinnon suorittanut manuaalisen lääketieteen ammattilainen sekä VALVIRAN nimikesuojattu ammattihenkilö. Opintoni olen suorittanut Naprapathögskolanissa Tukholmassa ja tutkintoni sain vuonna 1995. Naprapatiaa voi opiskella Suomessa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa.

Lisäksi olen käynyt ART (Active Realese Tecniques) kursseja (UB, LB) sekä opiskellut urheilupsykologiaa Åbo Akademiin avoimessa yliopistossa. Liikunta ja urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni, erityisesti hiihto ja moottoripyöräurheilu.

Naprapaattina olen erikoistunut tutkimaan, diagnostisoimaan sekä hoitamaan ja kuntouttamaan kiputiloja ja toimintahäiriöitä tuki- ja liikuntaelimissä. Osaamiseni ydin on kokonaisvaltainen katsantakanta sekä tuki- ja liikuntaelimien kudosten ja rakenteiden tarkka tuntemus yhdistettynä naprapatialle ominaisella manuaalisella terapialla ja ortopedian ja perinteisen lääketieteen yhdistämisellä hoitomenetelmiin. Tarvittaessa ohjaan sinut lisätutkimuksiin sekä konsultoin muita lääketieteen aloja mm. lääkäreitä, jotta saat vaivaasi nopeasti oikeaa hoitoa.